Suomalaiset laadukkaat hevostarvikkeet – nyt saatavana myös verkkokaupasta

Maksutavat

Tarjoamme maksun Paytrailiä käyttäen. Maksun voi suorittaa verkkomaksupainikkeen kautta seuraavista pankeista: Nordea, OP, Danske, Säästöpankki, POP, Aktia, Handelbanken, Ålandsbanken, S-Pankki.

Korttimaksaminen onnistuu seuraavilla korteilla: Visa, Visa Debit, Visa Electron, MasterCard, Maestro, Diners Club ja JCB.

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä, paitsi jos ne noudetaan jälleenmyyjältä.

Maksutavat
Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta. Maksutapana on myös tilisiirto ennakkomaksuna.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.